Forgalmazott termékeink
Hatékonyabb műtrágyázás innovatív termékekkel és technológiákkalA mezőgazdaságot támogató tudományok soha nem látott ütemben fejlődnek. Ennek köszönhetően a legjobb hozammal kecsegtető vetőmagokat vetjük, a leghatékonyabb növényvédő szereket használjuk, műholdak által irányított precíziós gépekkel dolgozunk.


De mit teszünk, amikor a műtrágyázásról van szó?


Biztos, hogy a tápanyag-utánpótlásnál is a legkorszerűbb termékeket, megoldásokat használjuk?


Vagy ez a témakör kevésbé fontos? Ma, amikor a műtrágyaárak soha nem látott szinteket érnek el, a tápanyag-utánpótlást nem vehetjük félvállról. Mivel a műtrágya ára a gabonatermelés költségeinek mintegy 40%-át teszi ki, óriási hatása van a késő őszi, téli tápanyagáraknak (és az esetleges termékhiánynak) a jövő évi termelési színvonalra. Bár a hozamokat leginkább a kiadott nitrogén mennyisége befolyásolja, de a talajvizsgálatra alapozott komplex szemléletnek itt is óriási szerepe van. A többi makroelem, a mezo- és mikroelemek jelenléte ugyanilyen jelentőséggel bír.


Nem csodatápanyag, hanem megoldás


A spanyol székhelyű Fertinagro Biotech termékfejlesztéseivel lehetőségünk van az adott talajtípusra és növényfajra legoptimálisabb műtrágyát ajánlani, jelentős mértékben csökkentve a tápanyagveszteségek mértékét a talajban. A nitrogénkimosódás és a párolgásveszteség csökkentésére szolgálnak a Duramon®, az USP® és az N-Primer® innovatív technológiai szabadalmak, a NOVOPHOS® pedig a világon egyedülálló foszforvédelmi technológiának köszönhetően számottevően hozzájárul a növény igényeinek optimális kielégítéséhez, amelyek a költséghatékony tápanyag-utánpótlás alapját képezik.


A NOVOPHOS® előnye a hagyományos (vízoldható) foszforhoz képest, hogy jobban alkalmazkodik a növény tápanyagigényéhez, mivel négyféle rendelkezésreállási sebességet kínál. Ezáltal megvalósul a foszforegységek teljes felhasználása, ami a hagyományos foszfortrágyákkal szemben gazdasági versenyelőnyt biztosít a gazdálkodóknak. Röviden: kevesebb foszforral többet kapunk; a NOVOPHOS® lehetővé teszi, hogy a foszfor a növény rendelkezésére álljon minden fenológiai állapotban, hogy az több és jobb termést hozzon.


A Duramón® fokozatos nitrogénfelvételt nyújtó technológia, amely a talajfolyamatokra hat, gátolja az ureáz enzim aktivitását, lassítva az ammónium-nitrogén nitráttá alakulását, így javul a nitrogénfelhasználás hatékonysága a teljes növénytermesztési ciklus során.


Az USP® technológia, a karbamidkapszulázási folyamatnak köszönhetően, megkönnyíti a nitrogén folyamatos felvehetőségét. Ez növeli a foszfor rendelkezésre állását is, oldhatóságának elősegítésével.


Az N-Primer® technológiával lassítjuk a karbamid hidrolízisét és a nitrátok oxidációját, egy speciális természetes inhibitornak köszönhetően. Ennek következtében a nitrogénfelhasználás hatékonysága jelentősen javul, a nitrogénveszteségek (a denitrifikációs folyamatok és a kimosódás) csökkenésének köszönhetően.


A Fertinagro Biotech technológiai leírásairól bővebben ITT olvashat! >>


Kézzelfogható eredmények innovatív biostimulánsok használatával


A Greenhas Group olaszországi kutató-gyártó cég innovatív termékei a világ öt kontinensén, immár több évtizede bizonyítják kivételes hatékonyságukat. A legkorszerűbb termékfejlesztési-gyártási technológiáknak köszönhetően a növény adott fenológiai fázisára van lehetőségünk olyan speciális megoldásokat ajánlani, amelyek minden esetben találkoznak a növény aktuális igényeivel, legyen az klasszikus NPK-lombtrágya vagy speciális összetételű biostimulátor.


Képzett szaktanácsadói csapat


A két, nemzetközileg is jelentős cég portfólióját kombinálva olyan kivételes eszköz van a kezünkben, amellyel lehetőségünk van komplex, a környezetünk védelmét is szem előtt tartó tápanyag-utánpótlási megoldásokat ajánlani mind a szántóföldi, mind a kertészeti gazdálkodók számára. Ezen keresztül egészségesebb élelmiszer kerülhet a fogyasztói asztalra, a gazdálkodók pedig kiszámíthatóbb, magasabb hozamokra számíthatnak.


 
  • Szakmai megközelítés, képzett munkatársak. Ebben a szakmában nagy előnyt jelent az a tudás, amit kizárólag sok év tapasztalattal lehet elsajátítani.
  • Biztos gyártói/termékfejlesztői háttér. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy megfeleljünk a változatos kihívásoknak.
  • Rugalmas kereskedelmi gyakorlat. Hatékony szervezetként tudunk működni, gyors döntéshozatal és kiváló logisztika teszi még eredményesebbé a munkánkat.
 

A Seedplus Kft.-nél évek óta törekszünk arra, hogy a kihívásokból eredményeket kovácsoljunk. Partnercégeink több évtizedes tapasztalataira is támaszkodva komplex, a negatív termesztési körülményeket korrigáló tápanyag-utánpótlási stratégiákat ajánlunk partnereinknek.


A hatékonyabb műtrágyázás lehetőségeiről kérdezze kollégáinkat!


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.