Műtrágya kereskedelemKiváló minőségű olasz műtrágyák a Green Has Italia-tól
Forgalmazott termékeink széles körű megoldást biztosítanak Ön számára is

A GREEN HAS ITALIA S.p.A. egy olasz műtrágya gyártó vállalat, mely a növények tápanyag utánpótlására specializálódott. Napjainkra az egyik piacvezető vállalat, mely 1985-től kezdve van jelen mind az olasz, mind a nemzetközi piacokon. A cég saját laboratóriummal rendelkezik, ahol a legjobb alapanyagokból válogatják ki az összetevőket, így kiváló minőségű termékeket alkotnak a növények táplálására.

A vállalat és a termelés központja Olaszországban Canale d’Alba városában van. Ezen kívül zajlik még műtrágya előállítás Jordániában- Green Has Jordan néven, tevékenykedik leányvállalatuk Spanyolországban Almeirában és Brazíliában Jaboticabalban , regionális kereskedelmi iroda működik Ammanban, Jordániában, Lengyelországban pedig megalakult a Green Eco Poland nevű vállalat. A Latin Amerikai és Távol Keleti piacokat az Argentínában és Kínában tevékenykedő területi kereskedelmi vezetők felügyelik, emellett pedig Romániában szaktanácsadó segíti az eladást. Magyarországon a Seedplus Kft -n keresztül érhetők el a termékek.Vetőmag kereskedelem...the roots to your success...
A Pop Vriend Seeds B.V. vetőmag kínálata

A Pop Vriend Seeds B.V. 1956-ban kezdte meg tevékenységét Hollandia északi részén. Napjainkig az alapító család tulajdonában lévő független vetőmag vállalat.

Több, mint 60 éves sikeres tevékenységének eredményeképpen mára az egész világon meghatározó szerepet tölt be az általa nemesített és forgalmazott, jellemzően ipari zöldségnövények piacán. A Pop Vriend Seeds nemzetközi sikereit és elismertségét a spenót, zöldbab, csemegekukorica és cékla zöldségfajok nemesítésében elért eredményei biztosítják. Mára a cég fajtái és vetőmagjai több, mint 120 országban elérhetők. A Pop Vriend Seeds sikerének alapja a hagyományos értékek tisztelete, a minőség, megbízhatóság, rugalmasság és - mindenekelőtt - a termékeik iránti szeretet. A Pop Vriend Seeds által biztosított vetőmagokon felül az ipari kínálatot kiegészítendő a Seedplus Kft teljes zöldborsó fajtakínálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

 
 


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.