Műtrágya-kereskedelemKiváló minőségű olasz műtrágyák a Greenhas Grouptól!
Forgalmazott termékeink széles körű megoldást biztosítanak Ön számára is.

A GREENHAS GROUP egy olasz műtrágyagyártó vállalat, mely a növények tápanyag-utánpótlására specializálódott. Napjainkra az egyik piacvezető vállalat, mely 1985-től kezdve van jelen mind az olasz, mind a nemzetközi piacokon. A cég saját laboratóriummal rendelkezik, ahol a legjobb alapanyagokból válogatják ki az összetevőket, így kiváló minőségű termékeket alkotnak a növények táplálására.

A vállalat és a termelés központja Olaszországban, Canale d’Alba városában van. Ezen kívül zajlik még műtrágya-előállítás Jordániában – Green Has Jordan néven –, tevékenykedik leányvállalatuk a spanyolországi Almeirában és a brazíliai Jaboticabalban, regionális kereskedelmi iroda működik Ammanban, Jordániában, Lengyelországban pedig megalakult a Green Eco Poland nevű vállalat. A latin-amerikai és távol-keleti piacokat az Argentínában és Kínában tevékenykedő területi kereskedelmi vezetők felügyelik, emellett pedig Romániában szaktanácsadó segíti az eladást.
Magyarországon a Seedplus Kft.-n keresztül érhetők el a termékek.Okos műtrágyák a spanyol Fertinagro Biotech-től!
Forgalmazott termékeinkkel lehetőségünk van az adott talajtípusra és növényfajra legoptimálisabb műtrágyát ajánlani Önnek, jelentős mértékben csökkentve a tápanyagveszteségek mértékét a talajban.

 
termekek-okos-mutragyak
 

Partnercégünk, a FERTINAGRO BIOTECH egy sor nemzetközi szabadalommal rendelkezik a tápanyagveszteségek mérséklésére, megszüntetésére, növelve ezzel a tápanyagok hasznosulását. A magas tápanyag-hasznosulás mellett van egy másik előnye is a Fertinagro Biotech műtrágyák használatának. Talajba kerülve, különböző mechanizmusoknak köszönhetően támogatják a lekötött, növény számára nem elérhető tápanyagformák mineralizációját, növelve ezzel a talaj természetes tápanyag-szolgáltató képességét. E kettős hatás teszi ezeket a műtrágyákat különösen hatékonnyá.

A nitrogénkimosódás és a párolgásveszteség csökkentésére szolgálnak a Duramon®, az USP® és az N-Primer® innovatív technológiai szabadalmak, a NOVOPHOS® pedig a világon egyedülálló foszforvédelmi technológiának köszönhetően számottevően hozzájárul a növény igényeinek optimális kielégítéséhez, megalapozva ezzel a költséghatékony tápanyag-utánpótlást.
Magyarországon a Seedplus Kft.-n keresztül érhetők el a termékek.Vetőmag-kereskedelem...the roots to your success...
A Pop Vriend Seeds B.V. vetőmagkínálata

A Pop Vriend Seeds B.V. 1956-ban kezdte meg tevékenységét Hollandia északi részén. Napjainkig az alapító család tulajdonában lévő független vetőmagvállalat.

Több mint 60 éves sikeres tevékenységének eredményeképpen mára az egész világon meghatározó szerepet tölt be az általa nemesített és forgalmazott, jellemzően ipari zöldségnövények piacán. A Pop Vriend Seeds nemzetközi sikereit és elismertségét a spenót, zöldbab, csemegekukorica és cékla zöldségfajok nemesítésében elért eredményei biztosítják. Mára a cég fajtái és vetőmagjai több mint 120 országban elérhetők. A Pop Vriend Seeds sikerének alapja a hagyományos értékek tisztelete, a minőség, megbízhatóság, rugalmasság és – mindenekelőtt – a termékeik iránti szeretet. A Pop Vriend Seeds által biztosított vetőmagokon felül – az ipari kínálatot kiegészítendő – a Seedplus Kft. teljes zöldborsó-fajtakínálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

 
 


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.